Workshops

Zie voor aankomende workshops de agenda. Hieronder staan een aantal workshops die ik met regelmaat geef, ook op locatie en voor specifieke groepen. De workshops zijn open voor iedereen.

Stressmanagement met behulp van Yoga, Meditatie en Mindfulness


Wat is stress? Hoe ervaar jij stress? Wat zijn de effecten van stress? Hoe leer je stress te managen? Ervaar wat Yoga, Meditatie en Mindfulness jou bieden om met drukte en stress in het dagelijkse leven (thuis en op het werk) om te gaan en je beter in balans te voelen.

De gezonde middenrifadem voor balans in je leven


Leer door middel van een gezonde middenrifademahaling een balancerende en helende invloed uit te oefenen op je zenuwstelsel. Dit effect werkt door op je fysiologie, je immuunsysteem en op je denken. De bewuste, gezonde ademhaling is een belangrijke tool voor stressreductie en je algemeen welzijn.

Holistische gezondheid met behulp van Yoga & Meditatie


Wat is holistische gezondheid? Wat kun je doen om tot meer balans en gezondheid te komen? Vanuit het concept de vijf gelaagdheden in ons menszijn:
1) lichaam
2) energie (adem)
2) mentale mind
4) wijsheid of intuïtie
5) volkomen rust en geluk voorbij de mind
- ervaar je wat Yoga en Meditatie jou bieden om vanuit gezondheid (heelheid) in het dagelijkse leven te staan. Het resultaat is dat je je beter in balans voelt en je meer bewustZIJN en levensvreudge ervaart. Een neveneffect is, dat je beter met stress kunt omgaan.

Agenda