Over YogaVeda

De naam YogaVeda heb ik gekozen omdat Yoga en Veda twee belangrijke pijlers zijn in mijn leven, en ook hoe ik Yoga benader. Yoga is zoals de wijze Patanjali beschreef: “het beheersen van de wervelingen van je geest” en daarmee het vinden van balans in alle lagen van je mensZIJN. Veda is Sanskriet voor wetenschap. Deze combinatie en integratie is mijn passie en rode draad in het leven. Voor mij persoonlijk is YogaVeda “the Heart & Science of Life”.

YogaVeda is balans en rust vinden in jezelf, aandacht voor je welzijn en persoonlijke ontwikkeling, voor bewustZIJN. Hierin bewandel je je eigen (Yoga)pad en ik begeleid je daarbij. Ik kies bewust voor kleine groepen, waardoor er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht en verdieping. YogVeda biedt je de gelegenheid om het effect te ervaren van de tools en technieken vanuit de authentieke Yoga. Daardoor kom je dichter bij jezelf, om vanuit een steviger fundament en vanuit je persoonlijke kompas zekerder door het leven te koersen.

YogaVeda in Nieuwegein verzorgt yogalessen, workshops, (adem) coaching en Yoga op het werk.

Yoga