YogaVeda Workshop: Adem je gezonder: de gezonde middenrifadem voor balans in je leven –

Leer door middel van een gezonde middenrifademhaling een balancerende en helende invloed uit te oefenen op je zenuwstelsel. Dit effect werkt door op je fysiologie, je immuunsysteem en op je denken. De bewuste, gezonde ademhaling is een belangrijke tool voor stressreductie en jezelf goed voelen in lichaam en geest.

Ademen is een natuurlijk proces. We beginnen ons leven letterlijk en figuurlijk met onze eerste adem. Als we geboren worden, ademen we van nature gezond met een rustige, diepe en vloeiende middenrifademhaling. Door drukte en het niet bewust zijn van je adem, kun je een “verkeerde” manier van ademen aanleren die tot klachten leidt zoals kortademigheid, buiten adem zijn zonder reden, hyperventilatie, vaak zuchten, oppervlakkige hoge borstademhaling, schokkerige en snelle ademhaling. Dit is af te leren en de natuurlijke ademhaling is weer aan te leren door de middenrifademhaling bewust te trainen. Hiermee breng je de adem weer diep in het lichaam en bereikt nieuwe levensenergie elke cel van je lichaam. Het geeft je een gevoel van balans, vitaliteit, rust en welzijn. En je hebt altijd en op elke moment een tool in handen in stresssituaties om weer rustig te worden en bij jezelf te komen!

De workshop

Gedurende de workshop doe je nieuwe kennis en, met name, ervaring op. Ik begin de middag met een presentatie over de gezonde middenrifademhaling. Daarna laat ik je tijdens een integrale yogales de effecten van diepe middenrifadem ervaren. Je krijgt een oefeningen en tips mee om er thuis mee aan de slag te gaan.

Datum, tijd en locatie

Zondag 27 oktober 2019: 13:30 – 17:30 uur Utrechtsestraatweg 13, 3438 AL, Nieuwegein

Kosten en aanmelden

De workshop kost 35 Euro.

Aanmelden