Welkom op mijn nieuwe website yogaveda.nl

Het is tijd om de yogamat uit te rollen en de combinatie van fysieke en mentale oefeningen die al duizenden jaren yogabeoefenaars inspireert, te ontdekken. Of je nu jong of oud, overgewicht hebt of fit bent, ervaar het effect van Yoga. Yoga is echt voor iedereen!

Graag bied ik je letterlijk en figuurlijk de ruimte om dit te ontdekken. Met behulp van Yoga en Meditatie beoefening passende bij jouw persoon kom je in balans. Van daaruit heb je de ruimte om je verder te ontwikkelen en te groeien in bewustZijn. Je zult de meerwaarde van Yoga gaan ervaren in je dagelijkse leven.

Mijn naam is Marilyn Verkleij. Ik ben een ervaren yogadocent, (yoga en adem) coach en dr. in de medische en celbiologie. Ik geef yogalessen, themalessen, workshops en cursussen in mijn YogaStudio YogaVeda in Nieuwegein, provincie Utrecht. Ik integreer authentieke Yoga en Meditatie lessen met wetenschappelijke inzichten, ik coach mensen en geef en trainingen op locatie en in het bedrijfsleven. Welkom op mijn website en eerste blog,

Marilyn