Workshop: GezondZijn met Yoga en Meditatie

Wat is holistische gezondheid? Wat kun je doen om tot meer balans en heelheid te komen ?

Vanuit de Yoga visie kijk en ervaar je wat Yoga en Meditatie jou bieden om vanuit gezondheid (heelheid) in het dagelijkse leven te staan. Een betere gezondheid op alle lagen van ons menszijn: 1) lichaam, 2) energie (adem), 3) denken en emoties, 4) wijsheid of intuïtie, 5) laag van volkomen rust en geluk voorbij de mind. De bijwerking hiervan is dat je beter met stress kunt omgaan. Het resultaat is dat je je beter in balans voelt, beter in je vel zit en je meer bewustZIJN ervaart. Je kunt meer genieten!

Voor wie?

  • Voor ieder die stappen wil zetten voor een betere gezondheid op zowel fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau.
  • Mensen die een druk en actief leven leiden: drukke baan, druk gezinsleven, druk sociaal leven en graag in balans willen blijven.
  • Iedereen die nieuwsgierig is wat Yoga en Meditatie te bieden hebben voor meer balans, ontwikkeling en bewustZIJN in je leven.

De workshop
Gedurende de workshop doe je nieuwe kennis en, met name, ervaring op. Ik begin de middag met een presentatie over holistische gezondheid en bekijk dit thema vanuit westerse en oosterse wetenschap en visie. Daarna laat ik je tijdens een integrale yogales verschillende Yoga- en Meditatietechnieken ervaren die bijdragen aan meer balans en je beter in je element voelen. Je krijgt leefstijl adviezen mee voor een betere gezondheid. Inclusief thee en wat gezond lekkers.

Datum, tijd en locatie
Zondag 3 september: 13:30 – 17:30 uur, Utrechtsestraatweg 13, 3438 AL, Nieuwegein

Kosten en aanmelden
De workshop kost 35 Euro.

Aanmelden